I normally share what sessions are interesting from an integration perspective. I have done it again this year.
Yesterday at my SAP Integration QA I shared my list of the sessions to attend. You can see the video below

Or see the list below

Session ID TitleSession TypeTimeRoom
CPL801Road Map for SAP API Management and SAP API Business HubRoad Map Session (30min)11:00 – 11:30Road Map Q&A 2, CC8
CPL105CIO Guide: The SAP Vision for Integrating Our Cloud ApplicationsLecture (1hr)12:15 – 13:15L7
CPL202Integration Architectures for Hybrid System LandscapesLecture (1hr)14:45 – 15:45L16
HBD226How Companies Can Benefit from Automated Unit Tests in SAP HANALecture (1hr)14:45 – 15:45L10
PERS1153Mentor showflowPersonal Appointment16:00 – 16:30showflor
CPL809Road Map for SAP Process OrchestrationRoad Map Session (30min)17:00 – 17:30Road Map Q&A 3, CC8
CPL143Supercharge Your SAP S/4HANA with Machine Learning on SAP Cloud PlatformLecture (1hr)17:15 – 18:15L2
NET53638Getting Started with SAP Predictive AnalyticsNetworking Session (30min)17:30 – 18:00Networking Session 1, Show Floor
Wedensday
CPL266Reuse of Cloud Integration Content with SAP Process OrchestrationHands-On Workshop (2hr)11:00 – 13:00H4
PERS1154Mentor showflowPersonal Appointment11:30 – 12:00showflor
NET54840SAP Integration TrendsNetworking Session (30min)12:30 – 13:00Networking Session 5, Show Floor
CPL263SAP API Management Best PracticesHands-On Workshop (2hr)14:30 – 16:30H4
CPL236Hybrid Cloud Integration with SAP: A Global Corporate Journey at BATLecture (1hr)17:00 – 18:00L11
Thursday
CPL809Road Map for SAP Process OrchestrationRoad Map Session (30min)16:15 – 16:45Road Map Q&A 3, CC8

I will be at the mentor booth on the show floor, come by and say hi.

If there is any sessions that I’m missing please share below.

 

New NetWeaver Information at SAP.com

Very Helpfull

User Rating: Be the first one !